AAB Afdeling 81

Et godt sted at bo. Midt i byen

Indflytning

Når du har sagt ja til en bolig og indbetalt indskud, er det afdelingsbestyrelsen, der står for det primære arbejde i forbindelse med din indflytning. Vi vil derfor bede dig om at sende os en mail så hurtigt som muligt (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) efter din lejeaftale er indgået, så vi kan aftale det praktiske med hensyn til din indflytning, se punkt 1-6 nedenfor.

 

1. Navn på dørtelefon, postkasse og hoveddør
Du bedes give afdelingsbestyrelsen besked om om hvilket navn, du ønsker skal stå på navnepladen på dørtelefon, postkasse og din hoveddør:


Postkasse: 1 linje med maksimum 80 tegn (inkl. mellemrum).
Hoveddør: 1 linje med maksimum 70 tegn (inkl. mellemrum).
Dørtelefon: maksimum 3 linjer med op til 18 tegn per linje (inkl. mellemrum). 

Det er bedst, hvis du sender afdelingsbestyrelsen en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Alternativt kan du aflevere en seddel (skriv tydeligt med blokbogstaver) i afdelingsbestyrelsens postkasse (Nøddebogade 2, st, 2200 København N). øvrige retningslinjer for navneplader fremgår af gældende husorden.

 

2. Indflytningsdato og aftale om nøgleudlevering
I lejekontrakten fremgår det, hvornår du kan overtage boligen - som regel enten d. 1. eller 15. i en måned. Hvis overtagelsesdatoen falder på en helligdag, lørdag eller søndag, vil nøgleudlevering som udgangspunkt kunne ske senest kl. 12:00 den første hverdag derefter.

3. Udlevering af nøgler og indflytningssyn
I forbindelse med nøgleudlevering gennemføres der et indflytningssyn af boligen, hvor eventuelle umiddelbare fejl og mangler noteres. Desuden aflæses der el og gas for lejemålet. Både nøgleudlevering og indflytningssyn gennemføres digitalt via systemet iSyn og du vil efterfølgende modtage en kopi af alle dokumenter på email.
HUSK at medbringe en kopi af den underskrevne lejekontrakt, da det er en forudsætning for at du kan få udleveret nøglerne til boligen.

 

4. Husk tilmelding til forsyningsselskaber (el og gas)
I forbindelse med fraflytning sørger AABs synsinspektør for at afmelde el og gas for fraflytter. Som indflytter skal du selv kontakte et forsyningsselskab og få dig tilmeldt adressen fra datoen for nøgleudlevering. Det er også muligt at lade afdelingsbestyrelsen tilmelde dig forsyningsselskaberne i forbindelse med indflytningssynet.

Du kan se en oversigt over elforsyningsvirksomheder og priser på http://www.elpristavlen.dk/.
Hvis du glemmer at vælge el-leverandør ved indflytning, kan du risikere at der bliver lukket for strømmen i din lejlighed.

 

5. Mangelliste - aflevering
Efter indflytning har du mulighed for at notere eventuelle mangler, skader eller fejl i boligen på en mangelliste. Du skal i henhold til loven aflevere din mangelliste til senest 14 dage efter overtagelsesdatoen for nøgleudlevering, altså typisk d. 15. eller 29. i måneden. Mangelliste-skabelonen fremsendes til dig som link gennem systemet iSyn og du indtaster herefter din mangelliste direkte via linket. Det anbefales, at du orienterer dig i afdelingens vedligeholdelsesstandardinden du udfylder mangellisten, da det her er beskrevet, hvilken standard din bolig skal have ved overtagelsen.


Rumbetegnelser i iSyn:
Lejemålets værelser er nummereret i forhold til en placering i køkken/alrum/opholdsrummet stående med ryggen til lejemålets entré - køkken/alrum/opholdsrummet er altid værelse 1. De øvrige værelser er nummereret med uret rundt i forhold til det samme udgangspunkt. Andre rumbetegnelser i boligen er bryggers, bad, køkken og kælderrum.
For plantegninger over dit lejemål, se lokalt råderetskatalog. Hvis du er i tvivl om hvordan værelserne er nummereret, er du velkommen til at kontakte afdelingsbestyrelsen.

6. Mangelliste - gennemgang
Når du har afleveret din mangelliste, aftaler afdelingsbestyrelsen dato for gennemgang af mangellisten. I forbindelse med gennemgangen af mangellisten træffes der aftale om, hvilke forhold, der skal bringes i orden og tidsperspektiv på dette. Hvis der er mangler, der ikke udbedres, tages der ligeledes notat af dette. Vurderingen gennemføres i henhold til afdelingens gældende vedligeholdelsesstandard.

Når mangellisten er gennemgået, modtager du en kopi af den via mail.