AAB Afdeling 81

Et godt sted at bo. Midt i byen

TV og Internet

Kabel-TV

Afdelingen modtager TV-signal fra YouSee. Alle beboere har ved indflytning grundpakken via antennebidraget der opkræves med huslejen månedligt, medmindre forrige beboer har valgt at afmelde kabel-TV, som beskrevet nedenfor.

Antennebidraget dækker grundpakken, CopyDan og administration til AAB.

Ønsker du flere kanaler kan du kontakte YouSee på tlf. 70704040 eller www.yousee.dk

Tillægspakker og ekstrakanaler tilkøbes efter egen aftale med YouSee.

Afmelding af kabel-TV
Det er muligt for hvert enkelt lejemål at opsige abonnementet på kabel-tv fuldstændig. Altså hvis man ikke ønsker at have signal i sit kabel-tv stik, så kan man sige op og spare størstedelen af den månedlige udgift.

Det gør ved man ved at sende mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Bemærk, at YouSee vil opkræve et gebyr for at åbne for signalet igen, hvis man ombestemmer sig på ca. 600 kr. (2018-priser).

Hvis du sender inden den 14. i måneden, er du afmeldt ved udgangen af den næste måned.
Eksempel: hvis du skriver til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. den 3. juni, er du i praksis meldt fra kabel-tv fra den 1. august.

Alle spørgsmål om tv-pakker, tilvalg af boks mv. skal rettes direkte til YouSee. Bestyrelsen tager sig kun af henvendelser om at blive meldt helt fra kabel-tv – eller til igen.

 

Internet

Der er i afdelingen installeret bredbåndforbindelse gennem Sagitta. Der findes i alle lejemål DATA og TELE stik i teknikskabet.

Internet og telefoni bestilles på www.sagitta.dk/privat