AAB Afdeling 81

Et godt sted at bo. Midt i byen

TV og Internet

Kabel-TV

Afdelingen modtager TV-signal fra YouSee. Alle beboere har ved indflytning grundpakken via antennebidraget der opkræves med huslejen månedligt, medmindre forrige beboer har valgt at afmelde kabel-TV, som beskrevet nedenfor.

Antennebidraget dækker grundpakken, CopyDan og administration til AAB.

Ønsker du flere kanaler kan du kontakte YouSee på tlf. 70704040 eller www.yousee.dk

Tillægspakker og ekstrakanaler tilkøbes efter egen aftale med YouSee.

 

Fejlmelding af kabel-TV
Bemærk, at fejl på kabel-TV skal meldes direkte til Yousee og ikke til afdelingen:

  1. Tjek om der er kendte fejl i afdelingens område ved at indtaste din adresse på https://kundeservice.yousee.dk/driftsinformation
  2. Tjek om tilslutningen af dit eget udstyr og kabler er uden fejl. Ved fejlmeldinger som skyldes dine egne fejl f.eks. løse kabler, vil du selv skulle betale for teknikerbesøget.
  3. Kontakt Yousee på tlf. 70 70 40 40 og oplys dit CPR-nummer. Via dit CPR-nummer kan Yousee finde afdelingens aftale og kontonummer hos Yousee og efterfølgende sende regningen til afdelingen, hvis det bliver relevant.

 

Afmelding af kabel-TV
Det er muligt for hvert enkelt lejemål at opsige abonnementet på kabel-tv fuldstændig. Altså hvis man ikke ønsker at have signal i sit kabel-tv stik, så kan man sige op og spare størstedelen af den månedlige udgift.

Det gør ved man ved at sende mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Bemærk, at YouSee vil opkræve et gebyr for at åbne for signalet igen, hvis man ombestemmer sig på ca. 600 kr. (2018-priser).

Hvis du sender inden den 14. i måneden, er du afmeldt ved udgangen af den næste måned.
Eksempel: hvis du skriver til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. den 3. juni, er du i praksis meldt fra kabel-tv fra den 1. august.

Alle spørgsmål om tv-pakker, tilvalg af boks mv. skal rettes direkte til YouSee. Bestyrelsen tager sig kun af henvendelser om at blive meldt helt fra kabel-tv – eller til igen.

 

Internet

Der er i afdelingen installeret bredbåndforbindelse gennem ParkNet. Der findes i alle lejemål DATA-stik i installationsskakten, som befinder sig bag dørene i gangen mellem entre og badeværelse i dit lejemål. 

Internet og telefoni bestilles på https://parknet.dk/