AAB Afdeling 81

Et godt sted at bo. Midt i byen

Fællesarealer & -faciliteter

Legeplads

Grill

Havekasser

Ejendomsskuret

Opgange

Cykelparkering

Cykelpumpe

Toilet

 

 

Legeplads
Arealet foran ejendommen bliver primært brugt til legeplads. Der er opsat bænkesæt, som man kan flytte rundt på arealet. Legepladsen er fortrinsvis for afdelingens beboere, men den har pga. de ulåste låger offentlig adgang.

  

Grill
Der er opsat en fast havegrill i baghaven som er til fælles benyttelse for beboerne. Du skal selv medbringe kul og optænding.

Efter brug bedes du bortskaffe de helt afkølede kulrester gennem mobilsuget, se Affaldshåndtering og gældende husorden. For at undgå at tiltrække rotter, bedes du begrænse brugen af udendørsskraldespandene til madaffald.

Havekasser
Afdelingen råder over et antal havekasser i baghaven, der stilles til beboernes rådighed. Havekasser fordeles hvert forår efter ansøgning til afdelingens Have-udvalg. De fleste beboere, der ønsker en havekasse, plejer at blive imødekommet på deres ønsker.

Klatrekassen på siden af cykelskuret er til deling mellem alle, der har høje planter.

 

Ejendomsskuret
Afdelingens ejendomsskur er placeret i baghaven. Skuret indeholder cykelpumpe, græsslåmaskine, haveredskaber m.m.
Alle beboernøgler passer til skuret, og der er fri adgang til at benytte ejendommens haveredskaber, som stilles til rådighed under brugernes beskyttelse.

 

Opgange 
Afdelingens trappeopgange er indrettet med god vendeplads af hensyn til kørestolsbrugerne. 
Ordensregler for trappeopgange og fællesarealer fremgår af gældende husorden.

Cykelparkering
Regler for cykelparkering fremgår af gældende husorden. Det er ikke tilladt at stille cykler på reposerne eller på gangarealer. Man må gerne løfte cyklen ind i egen lejlighed. Ellers henvises al cykelparkering til baghaven og det lille cykelskur.

Der må ikke parkeres cykler i forhaven. Cykler henvises til gaden eller til baghaven. Undgå at lænke din cykel til skraldespande, skilte mv., hvor det forhindrer tømning af affaldsspande eller tæt fejning.

Cykelpumpe
Afdelingen stiller en cykelpumpe med trykluft-kompressor til rådighed for beboerne i dagtimerne til oppumpning af cykler barnevogne m.m. Cykelpumpen er tilgængelig ved ejendomsskuret, hvor pumpen hænger umiddelbart til venstre for døren.
Systemet virker på samme måde som hos cykelhandleren, hvor man sætter mundstykket (det røde håndtag) til cykelventilen og klemmer på håndtaget. Kompressoren kan levere op til 10 bar, og det betyder at den kan bruges til de fleste racercykler, mountainbikes, ladcykler og barnevogne.

Det røde håndtag der sidder på pumpen kan både bruges til slanger med almindelig cykelventil og med racerventil. Der er automatisk oprul på pumpen (virker på samme måde som ledningsoprul på f.eks. en støvsuger) og du må meget gerne sørge for, at den kommer på plads efter brug.

Eventuelle fejl på pumpen meddeles som henvendelser om beboerservice.

 

Toilet
Beboerens egen hoveddørsnøgle passer til det udendørs toilet, der ligger ved nedgangen til kælderen under Nøddebogade nr. 4.